CJ Sibiu; o nouă procedură de atribuire directă pentru 9 trasee județene

Știri de Sibiu, 13.02.2020

Consiliul Județean (CJ) Sibiu a reluat procedurile de atribuire directă pentru 9 trasee județene întrucât la ședința anterioară nu s-a prezentat niciun operator de transport rutier, potrivit unui comunicat remis redacției.

Noua procedură vizează traseele: Sibiu – Tălmaciu -Sădurel, Sibiu – Șeica Mare-Metiș, Sibiu- Ruși- Veseud, Sibiu- Alțîna- Ghijasa de Sus, Sibiu- Chirpăr- Săsăuș, Sibiu- Ocna Sibiului- Topârcea, Sibiu- Șelimbăr- Bungard, Copșa Mică – Șeica Mare- Moardăș și Agnita- Bîrghiș- Apoș.

Ofertele se pot depune în perioada 11.02.2020 – 21.02.2020, până la ora 12:00, la Registratura Consiliului Județean Sibiu sau în format electronic la adresa de email: transporturi@cjsibiu.ro. Ședința de evaluare a ofertelor se va desfășura în data de 24.02.2020, iar rezultatele vor fi afișate în data de 25.02.2020, atât la sediul Consiliului Județean Sibiu cât și pe site-ul instituției www.cjsibiu.ro.

Pot participa operatorii de transport rutier autorizați, ce dețin autobuze/microbuze cu o capacitate minimă de 10 locuri pe scaune, înmatriculate în România, în proprietate sau cu contract de leasing, libere de alte sarcini de transport (pe baza declarației pe propria răspundere a operatorului de transport rutier).

Atribuirea directă a traseelor se va efectua pe o perioadă de 60 de zile.

În cazul în care traseele nu sunt atribuite ulterior prin intermediul platformei electronice gestionate de către Agenția pentru Agenda Digitală a României în termenul de 60 de zile, acesta se prelungește până la data atribuirii lor, dar nu mai mult de 12 luni.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.