ISU: Un bătrân mort și trei persoane salvate dintr-o casă care a luat foc în Mediaș

Știri de Sibiu, 14.02.2020

Pompierii militari au intervenit de urgență vineri dimineață pentru salvarea unei persoane despre care se presupune că ar fi surprinsă în interiorul unei case din Mediaș, județul Sibiu, care a luat foc.

”Din primele informații, se pare că o persoană este surprinsă în interiorul locuinței”, spune Valentin Larei, reprezentantul ISU Sibiu.

Incendiul a izbucnit pe strada Sondorilor și se intervine două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD.

UPDATE: Pompierii au reușit să evacueze persoanele din casa cuprinsă de foc și au constatat decesul unui batran de 80 de ani care nu a supraviețuit.

” Au fost evacuate patru persoane, din păcate, pentru un bărbat de aproximativ 80 de ani s-a constatat decesul. Celelalte trei persoane sunt conștiente și evaluate medical”, a precizat reprezentantul ISU Sibiu.

Incendiul a fost localizat iar în sprijinul echipelor de la fața locului s-a intervenit și cu autospeciala de salvare de la înălțime și o autospecială de stingere cu apă și spumă.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.