TNRS: Comedia romantică „Steaua fără nume” se joacă cu casa închisă la Sibiu

Știri de Sibiu, 14.02.2020

De ziua îndrăgostiților, comedia romantică „Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian, în regia lui Florin Coșuleț, se joacă la Sibiu, vineri, cu casa închisă la Sibiu.

Potrivit Teatrului Național „Radu Stanca”, biletele puse în vânzare pentru reprezentația de vineri seara au fost epuizate.

Publicul îi va putea revedea pe scenă pe actorii Cătălin Pătru, Cendana Trifan, Adrian Neacșu, Serenela Mureșan, Florin Coșuleț, Mihai Coman, Patricia Buraga, Viorel Rață și Sanda Anastasof.

”Poveste imaginată și pusă pe hârtie de Mihail Sebastian înainte de apusul destinului său nedrept, dar și la apusul unei extraordinare perioade a literaturii și culturii noastre, cea interbelică! Piesa este scrisă într-o cheie predominant comică, dar atinge sublim teme majore ale umanității. Rețeta poveștii e simplă, dar profund umană! O stea! O iubire! O gară! În demersul nostru pământesc parcă totul se reduce la a prinde sau a nu prinde trenul. Trenul acesta pe cât de comun, pe atât de personal. Trenul acesta ce te poate duce sau aduce, cine știe de unde și cine știe către unde! Spre o stea, o iubire, o gară,”, a declarat Florin Coșuleț.

Comedia, coproducție a TNRS și Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, a avut premiera la Sibiu în toamna anului 2019.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.