Miriuță: Suporterii au dreptate să ne apostrofeze, dar trebuie să ne fie alături!

Știri de Sibiu, 14.02.2020

Vasile Miriuță, antrenorul FC Hermannstadt, spune că fotbaliștilor sibieni le va fi foarte greu în meciul de luni seara, cu Astra Giurgiu, dacă nu au suporterii de partea lor. Tehnicianul echipei sibiene de fotbal este de părere că fanii au dreptate să îi apostrofeze, dar trebuie fie alături de jucători.

”Luni seara avem un meci extrem de greu. Întâlnim o echipă care este în play off. Astra are jucători buni și un antrenor care a făcut treabă bună acolo. Noi am pierdut niște puncte în ultimele două partide. Trebuie să ne revanșăm în fața suporterilor noștri. Trebuie să jucăm bine spre foarte bine cu Astra Giurgiu. A revenit acum și Ousmane Viera, care a fost ușor accidentat și nu a jucat cu Botoșani. Practic, în afară de cei care lipsesc de mai mult timp nu avem alte lipsuri. E important să câștigăm meciul cu Astra Giurgiu. Suporterii noștri sunt speciali și au dreptate să ne apostrofeze, dar trebuie să ne fie alături! Echipa are nevoie de suporteri! Fără aportul lor ne va fi foarte greu.”, a declarat Vasile Miriuță, în conferință de presă.

Antrenorul Sibiului nu se va putea baza în meciul cu Astra pe mijlocașul David Caiado și pe fundașii Biel Company și Daniel Tătar, afectați de accidentări mai vechi.

Înainte de startul acestei etape, A.F.C. Hermannstadt ocupă locul 10 în clasament cu 24 de puncte, în timp ce Astra Giurgiu se află pe locul 4, cu 40 pct, după 24 de etape.

Partida dintre FC Hermannstadt și Astra Giurgiu va avea loc luni, 17 februarie, începând cu ora 20:00, pe Stadionul Municipal Sibiu. Biletele s-au pus deja în vânzare pe siteul bilete.ro, iar cei interesați le vor putea achiziționa și de la casele de bilete de lângă Stadion duminică – 16.02.2020, între orele 10 și 16 și luni, 17.02.2020, între orele 15 și 21.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.