Concurs pentru două posturi de director la Spitalul Județean Sibiu

Știri de Sibiu, 17.02.2020

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a scos la concurs, pentru luna martie, posturile de director de îngrijiri medicale și director financiar-contabil, posturi de conducere rămase vacante prin demisie.

Concursul pentru postul de director de îngrijiri medicale este programat pentru data de 9 martie și este structurat pe mai multe etape – selecția dosarelor, care este probă eliminatorie, susținerea proiectului și interviul. Data limită de depunere a dosarelor este 25 februarie iar condiția principală este să fie asistenți generaliști principali, cu cel puțin 2 ani vechime, potrivit regulamentului de concurs.

Tot până în data de 25 februarie se primesc dosarele pentru postul de director financiar-contabil al Spitalului Județean Sibiu. Concursul este stabilit pentru data de 4 martie, cu mai multe etape de evaluare – selecția dosarelor și evaluarea care constă în proba scrisă, susținerea proiectului și interviu, se precizează în anunțul de concurs.

Cele două funcții reprezentate în Comitetul Director al Spitalului Clinic Județean Sibiu au rămas vacante prin demisie.

Citeste si: Incă o demisie din Comitetul Director al Spitalului Clinic Județean Sibiu

După plecarea directorului financiar, Horațiu Cojocaru, în luna decembrie, din motive personale, în ianuarie a demisionat și Irina Rotariu din funcția de director de îngrijiri medicale, tot din motive personale.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.