Miriuță în debutul play-outului: S-au terminat experimentele

Știri de Sibiu, 29.02.2020

FC Hermannstadt trebuie să pornească cu dreptul în noul campionat, spune antrenorul principal, Vasile Miriuță, care a avertizat, înainte de meciul de luni cu Chindia Târgoviște, că s-a terminat cu experimentele la echipă.

”Începem un nou campionat cu acest play-out. Am disputat patru jocuri în sezonul regulat în care le-am dat șanse tuturor jucătorilor din lot. Aceștia trebuiau să îmi demonstreze că merită să joace titulari pentru A.F.C.Hermannstadt. S-au terminat experimentele! Acum vorbim despre alt campionat. Nu se mai înjumătățesc punctele, ele rămân. Trebuie să pornim cu dreptul, cu o victorie. Chindia este un adversar dificil, care își dorește victoria. Este o echipă arțăgoasă, mai ales în deplasare. Știm cu toții ce ne așteaptă. Va fi la fel de greu ca anul trecut! Acum jucăm acasă, cu suporterii noștri în spate, iar aici e foarte greu să ne învingă cineva! Ne dorim victoria. Nu avem voie să facem greșeli.”, a declarat Vasile Miriuță în conferință de presă.

În meciul cu Chindia, Miriuță nu se va putea baza pe Kevin Rimane și Afonso Taira, suspendați pentru cumul de cartonașe galbene, David Caiado, Daniel Tătar și Biel Company, nerefăcuți după accidentări mai vechi.

A.F.C. Hermannstadt întâlneste Chindia Târgoviște luni, 2 martie, de la ora 18, pe Stadionul Municipal Sibiu. Biletele pentru acest meci se pot achiziționa de pe siteul www.bilete.ro sau luni, 2 martie, de la casieria Stadionului Municipal Sibiu, între orele 10 și 19.

Este rima etapă din play-outul Ligii I disputată de sibieni pe teren propriu. Ambele echipe pornesc cu același număr de puncte, 13, după un sezon regulat în care s-au confruntat de două or
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.