Actorii Teatrului Gong oferă susținere bătrânilor singuri din Sibiu; Citesc povești la telefon

Știri de Sibiu, 23.03.2020

Actori și tehnicieni ai Teatrului pentru Copii și Tineret „Gong” din Sibiu s-au oferit să susțină voluntar telefonic bătrânii amenințați de cel mai mult de pericolul noului virus. Persoanele care au peste 65 de ani și locuiesc singure se vor putea bucura de de un mesaj cald și povești citite prin telefon telefon de actorii sibieni.

Măsura este luată în contextul măsurilor de prevenire a contaminării cu noul coronavirus, pe perioada stării de urgență, iar bătranii care au nevoie de sprijin trebuie doar să sune sau sa fie programați la tel: 0269 211 349.

”Doar împreună vom reuși să trecem peste ceea ce se întâmplă în jur! Ne-am propus să venim în sprijinul administrației locale, care depune eforturi pentru limitarea răspândirii acestui virus. Colaborăm, de asemenea, foarte bine cu Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Sibiu, pentru identificarea acelor persoane care s-ar putea bucura de un apel telefonic din partea noastră. Vom încerca să îi asigurăm pe cei mai în vârstă că nu sunt singuri în această perioadă și că au un prieten cu care pot conversa telefonic. În timpul stagiunii, s-a întâmplat să avem ca spectatori grupuri de seniori, fără nepoți, dar care se bucurau de spectacolele noastre pentru că le aduceau bucurie, după cum ne-au mărturisit. Sperăm să îi revedem și pe ei cât mai curând, sănătoși, la teatru!”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

Programări se fac și prin e-mail la organizare@teatrulgong.ro, în limita resurselor interne de care dispune instituția.

Soate spectacolele Teatrului „Gong” sunt amânate pe perioadă nedeterminată.

„Actorii și tehnicienii noștri lucrează pentru două noi spectacole și încercăm să repetăm cât mai eficient, în limitele date, atât la scenă, cât și de acasă.”, mai spune Tibu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.