Accident de muncă la Mediaş. Victima este în comă profundă !

Știri de Sibiu, 29.01.2014

Un muncitor în vârstă de 34 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu în urma unui accident de muncă produs la Mediaş. Tânărul a fost prins “între două tronsoane de pod” iar acum este în comă.

Accidentul s-a produs marţi seara, în Mediaş,  pe şatierul unei firme din Cluj care făcea lucrări în oraş. Victima a fost dusă de urgenţă la Spitalul Mediaş  cu leziuni interne şi craniene, iar la scurt timp a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, unde se află în continuare.

“Pacientul este in stare gravă, internat la Terapie Intensivă, în comă profundă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, Decebal Toderiţă.

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, accidentul s-a produs chiar în prima zi de lucrul a tânătului. “Era practic în prima zi de lucru şi, din primele cercetări a rezultat că a fost prins între două tronsoane de pod suferind multiple fracturi costaşe şi craniene(…)Se pare că evenimentul s-a produs din cauza depozitării necorespunzătoare a celor două tronsoane de pod. El, în trecere le-a atins şi s-a accidentat”, a declarat directorul adjunct al ITM Sibiu, Mihai Măgdoiu.

Cercetarea accidentul se face în prezent de către firma, iar ITM monitorizeazaă ancheta. Angajatorul riscă să fie cercetat penal, în funcţie de concluziile anchetei.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.