Miriuță: Avem nevoie minim de 4 săptămâni să revenim la cum am fost

Știri de Sibiu, 15.05.2020

Fotbaliștii FC Hermannstadt vor avea nevoie de cel puțin o lună de pregătire pentru a reveni la forma dinaintea stării de urgență, după care va urma de o perioadă ”grea”, când jucătorii vor fi despărțiți de spectatori, spune Vasile Miriuță, antrenorul principal al echipei sibiene de fotbal.

”E greu după 2 luni de pauză să revenim la cum am fost!! Avem nevoie minim de 4 săptămâni! Noi eram într-o creștere sportivă și am avut o serie de rezultate pozitive. Acum așteptăm exact hotărârile Guvernului și ale Ligii Profesioniste de Fotbal, după care vom face strategia in funcție de cum ne putem antrena!”, a declarat pentru StirideSibiu Vasile Miriuță, revenit recent la Sibiu pentru reluarea antrenamentelor.

Potrivit acestuia, un aspect important pentru moralul echipei este publicul.

”Ne va fi foarte greu fără spectatori, dar știind ca sunt aproape de noi, ne vom descurca!! Vreau să vă spun că mă simt minunat la Sibiu și îmi doresc sa rămân mult timp aici”, a mai spus Miriuță.

La finalul lunii martie, stafful și toți fotbaliștii FC Hermannstad au intrat în autoizolare iar contractele fotbaliștilor au fost suspendate pe durat stării de urgență care a incetat în România vineri, 15 mai. Odată cu primele măsuri de relaxare, sportivii își vor putea relua antrenamentele, în condiții speciale de protecție și distanțare.

Mesaje în contextul relaxării din 15 mai:

Citeste și: Covid: Dr. Victoria Bîrluţiu, mesaj IMPORTANT despre relaxarea din 15 mai

Citește și: Directorul Muzeului ASTRA despre redeschidere: Adaptabilitatea trebuie să stea în conștiința fiecărui om

Citește și: Șeful DSP Sibiu: Îi îndemnăm pe sibieni să continue cel puțin câteva săptămâni în aceeași notă de siguranță

Citește și: Chiriac: Vă dorim cât mai repede înapoi în sălile de spectacole, dar nu oricum; Să nu îngreunăm situația doctorilor și a spitalelor! 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Răspunsuri

  1. […] Citeste și: Avem nevoie minim de 4 săptămâni să revenim la cum am fost  […]