Chiriac: Vă dorim cât mai repede înapoi în sălile de spectacole, dar nu oricum; Să nu îngreunăm situația doctorilor și a spitalelor!

Știri de Sibiu, 15.05.2020

Actorii Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu sunt dornici să reîntâlnească publicul cât mai repede, însă revederea în sălile de spectacole nu va fi posibilă oricum, a declarat pentru StirideSibiu Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Pentru ca pașii de relaxare să dea rezultate, este nevoie să respectăm cu toții regulile cerute, astfel încât ”să nu îngreunăm situația doctorilor, a spitalelor, a tuturor structurilor care au muncit incredibil”, spune Constantin Chiriac în mesajul adresat publicului din Sibiu și întreaga țară, în contextul primelor măsuri de relaxare după încetarea stării de urgență cauzată de pandemia de coronavirus.

”Dragi sibieni, dragi spectatori ai Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, ai Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, ai Bursei de Spectacole de la Sibiu și ai școlii de teatru din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu, suntem dornici să vă reîntâlnim cât mai repede la spectacolele noastre. Vă mulțumim pentru felul absolut extraordinar în care ați răspuns spectacolelor și tuturor evenimentelor pe care le-am creat și prezentat pentru dumneavoastră online, începând din 21 martie până acum. Am dorit să păstrăm această legătură online, pentru că dumneavoastră, spectatorii din Sibiu, din România și din lume sunteți rațiunea noastră de a fi, sunteți bucuria noastră de zi cu zi, sunteți cei în fața cărora noi venim cu inima în palme.

Am făcut acest efort uriaș, pentru că este foarte important ca dumneavoastră, cu toții, să fiți sănătoși, pentru ca să aveți în casele voastre bucuria de a vă reîntâlni cu noi. Vă rugăm ca în perioada următoare să aveți grijă de dumneavoastră și de familiile dumneavoastră și să nu considerați că această pandemie și acest virus dispar de la sine. Vă rugăm din toată inima păstrați tot ceea ce înseamnă regulă de conviețuire.

Vă dorim cât mai repede înapoi în sălile de spectacole, în piețe, în spațiile de joc, dar nu oricum. Trebuie să facem pașii ceruți, trebuie să respectăm toate regulile, în așa fel încât să fim împreună în continuare, să nu îngreunăm situația doctorilor, a spitalelor, a tuturor structurilor care au muncit incredibil, pentru ca acești pași de relaxare să aibă rezultate.

Viața este bunul cel mai de preț pentru fiecare om, de aceea, haideți împreună, la modul civilizat, la modul asumat, să respectăm tot ceea ce trebuie, astfel încât acest virus să dispară pentru totdeauna, iar toate etapele pe care le-am parcurs să ne asigure sănătatea și în fața celorlalți viruși”, a transmis Constantin Chiriac.

Mesaje în contextul relaxării din 15 mai:

Citeste și: Covid: Dr. Victoria Bîrluţiu, mesaj IMPORTANT despre relaxarea din 15 mai

Citește și: Directorul Muzeului ASTRA despre redeschidere: Adaptabilitatea trebuie să stea în conștiința fiecărui om

Citește și: Șeful DSP Sibiu: Îi îndemnăm pe sibieni să continue cel puțin câteva săptămâni în aceeași notă de siguranță

Citeste și: Avem nevoie minim de 4 săptămâni să revenim la cum am fost 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Răspunsuri

  1. […] Citește și: Chiriac: Vă dorim cât mai repede înapoi în sălile de spectacole, dar nu oricum; Să nu îngreun…  […]

  2. […] Citește și: Chiriac: Vă dorim cât mai repede înapoi în sălile de spectacole, dar nu oricum; Să nu îngreun…  […]

  3. […] Citește și: Chiriac: Vă dorim cât mai repede înapoi în sălile de spectacole, dar nu oricum; Să nu îngreun…  […]