Evenimente SF la Casa Regală. Regele Cioabă scrie din mormânt!

Știri de Sibiu, 29.01.2014

Chiar şi după trecerea la cele veşnice fostul Rege al romilor, Florin Cioabă, continuă să poarte grija supuşilor şi a urmaşilor săi. Dorin Cioabă, actualul Rege Internaţional al Romilor, a prezentat miercuri, în conferinţă de presă, o scrisoare pe care este trecut la expeditor chiar răposatul Cioabă. În scrisoarea cu pricina este menţionată o ultimă dorinţă a fostului rege, aceea de-a achita mai multe datorii pe care le-a făcut de-a lungul vieţii.

Scrisoare Florin Cioabă

Scrisoare Florin Cioabă

“Ceea ce m-a amuzat a fost o scrisoare pe care, la expeditor, scrie ca este expediata de tatal meu, prin care spune ca are o ultima dorinta, acolo unde este el, să duc nişte bani unei anume persoane intr-o anumita localitate şi că lucrul asta, neaparat trebuie sa il duc la îndeplinire pentru ca el sa stea linistit”, a declarat Dorin Cioabă.

Acesta susţine că nu este vorba despre un science fiction, ci este o metodă “ingenioasă” a oamenilor de a încerca să obţină bani de la Casa Regală pentru că în ultima vreme au inceput să primească tot mai multe scrisori cu pretenţii financiare.

“Pe unele le-am dat avocatilor mei, pentru că sunt asaltat, în ultimul timp, de astfel de scrisori prin care oamenii vin sa ceară anumite sume de bani sub pretextul că tatal meu a împrumutat bani de la ei. Ba, mai mult, unii au trecut la a fabrica astfel de documente prin care sa arate ca tatal meu a imprumutat anumite sume de bani si ca eu, ca si moştenitor, trebuie sa ma ocup si sa platesc aceste datorii”, a mai spus Dorin Cioabă.

Regele Internaţional al Romilor spune că unele cereri l-au amuzat iar altele l-au supărat “chiar foarte rau pentru ca am vazut cît de departe poate ajunge un om care vrea sa escrocheze”.

“Ceea ce nu stiu foarte mulţi oameni este că tatal meu nu se numeste Cioaba Florin, ci tatal meu se numeste Cioaba Florea Tanasie, si aunci actele pe care acestia le-au fabricat, le-au fabricat cu numele de Cioaba Florin şi semnatura lui este cunoscuta.Aceste chitante au ajuns la avocati renumiti, cum ar fi un caz din Alba, care il reprezinta pe un muritor de foame de acolo care pretinde că tatăl meu, in timpul unei vizite, la Sebes, i-ar fi cerut 25.000 de euro, imprumut, si i-ar fi eliberat aceasta chitantă”, a exemplificat Cioabă.

Cea mai mare sumă cerută de la moştenitorii lui Cioabă este de 25 de mii de euro, situaţie care începe să-i ingrijoreze pe catulaii lideri.

“Vreau să fac un apel pentru toţi.Să nu se gândească la faptul că famlia Cioaba şi institutia Casei Regale nu stiu să se apere în astfel de cazuri. Eu sunt chiar si jurist si avem si noi oameni pe langa noi”, a spus regele.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.