CSU Sibiu oferă abonaților câte o mască inscripționată cu sloganul #NuCedăm

Știri de Sibiu, 21.05.2020

Conducerea clubului sibian de baschet încearcă să își țină fanii aproape pe durata restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, care a generat încetarea sezonul competițional 2019/2020, și va distribui celor peste 1400 de abonați măști inscripționate cu sloganul ”#NuCedăm”. Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu, spune că nu este altă soluție decât să se adapteze vremurilor încercând să păstreze alături ”familia galben-albastră”.

Potrivit unui comunicat al clubului sibian de baschet, în sezonul 2019/2020 un număr de 1480 de iubitori ai baschetului și-au achiziționat un abonament pentru meciurile CSU.

”Un număr extrem de mare, la fel ca și dragostea lor pentru culorile galben-albastre, astfel că fiecare abonat va primi o mască #NuCedăm, în baza abonamentului pentru sezonul 2019/2020. Pentru ridicarea acesteia vă așteptăm, până la finalul lunii mai 2020, în fiecare zi, între orele 9:00 și 12:00, la sediul BC CSU Sibiu, str. Rennes, nr.2. Nu uita abonamentul în baza căruia vei primi masca”, transmiste BC CSU Sibiu.

De asemenea, fanii echipei vor beneficia în sezonul următor, la reînnoirea cardului de acces la meciurile BC CSU Sibiu, de o reducere de 20 la sută din prețul abonamentului pentru sezonul 2020/2021.

”BC CSU Sibiu a pus pe primul loc sănătatea, în această perioadă, pentru că dincolo de orice competiții, lupta pentru protejarea sănătății am considerat-o cea mai importantă. Ne-am fi dorit, și anul acesta, să jucăm finala campionatului, dar pandemia de coronavirus ne-a determinat să ne reevaluăm prioritățile. Nu avem altă soluție decât să ne adaptăm vremurilor, încercând să păstrăm alături de noi, ceea ce ne-a consacrat, în primul rând, de-a lungul timpului – familia galben-albastră. Niciun trofeu nu valorează cât dragostea oferită de suporterii BC CSU Sibiu și, din acest punct de vedere, cred că prin ei avem cel mai valoros și bogat palmares. De asemenea, numărul mare de parteneri ai echipei noastre- 38-sunt dovada vie că proiectul BC CSU Sibiu are toate armele pentru a depăși această situație excepțională. Le mulțumim tuturor celor care rămân aproape de noi, mai ales acum, în vremuri atât de complicate. Vom dovedi că forța acestei familii galben-albastre e mai puternică decât orice obstacol și sunt convins că vom depăși cu bine această perioadă”, a transmis Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

În același context, abonații sunt sfătuiți să păstreze cardurile din sezonul 2019/2020 pentru că rămân valabile reducerile oferite de partenerii echipei: 5 la sută reducere la cumpărături de minim 200 de lei, din magazinul ANDU sau de pe siteul andusports.ro; 10 la sută reducere la produsele DAbo; 10 la sută reducere la produsele Sucre și 20 la sută reducere la produsele Naturo Juice comercializate în magazinul de pe B-dul Nicolae Bălcescu, care se va deschide începând de vineri, 22 mai 2020.

Pe perioada stării de urgență, BC CSU Sibiu a suspendat toate contractele, intre timp ele s-au incheiat si acum urmează să se discute care vor fi reluate in perspectiva viitorului sezon, au precizat oficialii echipei sibiene de baschet.

Federația Română de baschet a decis marți, 19 mai 2020, să înceteze sezonul competițional 2019/2020, în contextul pandemiei de Covid-19, fără a decerna titlul de campioană vreunei echipe din Liga Națională de Baschet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.