Caz suspect în zona Agnita; Bărbat găsit mort în casă

Știri de Sibiu, 22.05.2020

Polițiștii sibieni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cercetează cauza morții unui bărbat în vârstă de 67 de ani din localitatea Săsăuș, județul Sibiu, găsit decedat în propria locuință.

Potrivit unui comunicat al IPJ Sibiu, familia bărbatului a chemat joi poliția, după ce l-au găsit pe bărbat mort în casă.

”Persoană decedată, în vârstă de 67 de ani, a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții. În funcție de rezultatul necropsiei va fi stabiltă încadrarea juridică a faptei”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii din Agnita și cei de la Serviciul Investigații Criminale Sibiu încearcă să stabilească ce a fost cauza moartea bărbatului. Se pare că acesta prezenta ușoare urme de lovituri la nivelul capului, motiv pentru care legiștii vor putea desluși ce a generat decesul.

UPDATE: Potrivit primelor concluzii, moartea bărbatului nu a fost una violentă, anunță Poliția Sibiu.

”În urma efectuării necropsiei, s-a constatat că decesul nu a survenit ca urmare a unei acțiuni violente, în cauză neexistând suspiciuni de omor”, a mai precizat oficialul IPJ Sibiu in cursul zilei de vineri.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.