E.ON Green Home, primul produs de energie electrică 100% din surse regenerabile

Știri de Sibiu, 28.05.2020

Grupul german E.ON a lansat pe piața din România primul produs de energie electrică 100% din surse regenerabile, destinat consumatorilor casnici. E.ON Green Home constă în energie provenită din surse regenerabile: eoliană, solară și hidro, prin care compania le propune clienților să contribuie la ”un viitor mai verde”.

“Fiecare dintre noi ne manifestăm într-un fel sau altul îngrijorarea privind efectele activității umane asupra mediului înconjurător. Tocmai de aceea este important să găsim soluții sustenabile precum E.ON Green Home, care să dea dreptul generațiilor actuale și celor viitoare să se bucure de natură și de un mediu prietenos. Lansarea acestui produs contribuie la atingerea obiectivului asumat de E.ON de reducere a amprentei de carbon“, spune Claudia Griech, directorul general adjunct al E.ON Energie România.

Produsul este accesibil deja clienților iar contractarea se face în trei pași simpli, accesând eon.ro.

Potrivit companiei, pentru semnarea contractului online este nevoie de cea mai recentă factură de electricitate de la furnizorul actual și de o copie a cărții de identitate.

Un avantaj al noului produs este activarea automată a facturii electronice.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.