CSU şi-a luat revanşa cu Mureşul !

Știri de Sibiu, 29.01.2014

Baschetbaliştii sibieni au reuşit să obţină o nouă victorie pe teren propriu şi s-au impus în faţa BC Targu Mures, scor final  77-75 (21-24; 22-23; 19-12; 15-16).

În ciuda oboselii acumulată după meciul cu Oradea, CSU Sibiu a câştigat restanţă din etapa a 12-a a campionatului, menţinându-se astfel pe primul loc în campionat.  Prime doua sferturi au fost dominate de gazde, dupa care studentii sibieni au reusit sa se mobilizeze si sa se impuna pe ultima suta de metri.

“A fost un meci foarte greu si echipa a fost foarte obosita si am vazut asta de acum doua zile. Antrenament am facut doar ieri, nu am avut timp sa pregatim meciul din aceasta seara. Mi-a fost frica de meciul din seara aceasta pentru ca simt ca au fost obositi si asta s-a putut vedea si la concentrarea pe care au avut-o pe teren. Nu stiu cum prima repriza s-a incheiat cu numai patru puncte avans pentru BC Targu Mures, asta a fost un pic ciudat pentru ca noi nu am jucat aproape deloc. Dupa pauza mare am discutat putin si ne-am revenit in aparare, am primit, in repriza aa doua, doar 28 de puncte, ceea ce cu BC Targu Mures este foarte bine”, a declarat antrenorul CSU Sibiu, Miodrag Perisic.

Pentru Sibiu au marcat Ceskovic 22 de puncte, Bojovic 19, Calota 14, Austin 13, şi Nelson 5.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.