Cîmpean face declarații despre concursul controversat de la Spitalul Județean Sibiu

Știri de Sibiu, 04.06.2020

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, face declarații de presă, joi, pe tema organizării concursului de manager al Spitalului Clinic Județean Sibiu, secție declarată nelegală de către Ministerul Sănătății, care a cerut reorganizarea concursului, la sesizarea PSD Sibiu.

Cistește și: Trif: MS a declarat nelegal concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Județean Sibiu; Se cer demisii!

Potrivit Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean va susține joi, de la ora 14.00, o conferință de presă în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

”Scopul conferinței de presă este aducerea de clarificări privind ocuparea funcției de manager a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu de doamna dr. Liliana Coldea”, a anunț CJ Sibiu.

Între timp, dr. Liliana Coldea a transmis pe pagina de Facebook, că ”spitalul nu este câmp de luptă pentru formațiunile politice”, după ce PSD și PLUS au cerut public demiterea sa și organizarea unui nou concurs, pe motiv că selecția managerului din luna aprilie s-a făcut cu încălcarea legii.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.