Turcan: PNL va apăra cu toată forța cota unică de impozitare

Știri de Sibiu, 30.06.2020

Vicepremierul Raluca Turcan transmite că PNL va apăra ”cu toată forţa cota unică de impozitare” și acuză PSD că vrea ”să-i pedepsească și să-i taxeze suplimentar pe românii care muncesc”, prin introducerea sistemului de impozitare progresivă.

”PNL va apăra cu toată forța cota unică de impozitare!Cota unică valorizează munca și sprijină interesele angajaților productivi — cine câștigă mai mult plătește deja la stat mai mult. Din când în când, PSD se mai gândește cum să-i pedepsească și să-i taxeze suplimentar pe românii care muncesc. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, alături de PSD 2 și PSD 3, vrea impozitarea progresivă a veniturilor românilor!”, a transmis Raluca Turcan pe Facebook.

În opinia sa, se confirmă din nou că PSD este ”partidul care inventează taxe şi impozite şi care îi pedepseşte pe cei care muncesc.

”Dar PSD şi sateliţii nu au cum să înțeleagă: sunt praf economic și toate acțiunile lor din timpul guvernării dovedesc acest lucru”, a mai transmis Turcan.

Mesajul liderului PNL este reacție la declarațiile președintelui PSD, Marcel Ciolacu, care a declarat recent că există discuţii în interiorul partidului, dar şi cu Pro România şi ALDE, inclusiv pe tema introducerii impozitării progresive a veniturilor românilor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.