Fetița căzută în Cibin, negăsită de o săptămână; Cea mai îndelungată misiune a ISU Sibiu

Știri de Sibiu, 30.06.2020

Fetița de 4 ani din Sibiu căzută în râul Cibin în timp ce se juca cu alţi copii pe malul apei este de negăsit după o săptămână de la tragicul accident. Pompierii sibieni au reluat căutările marți, pentru a opta zi consecutiv, după ce mai multe zile s-a intervenit pe râurile Cibin și Olt, inclusiv cu scafandri.

Marți s-au reluat căutările pe râul Cibin, în Sibiu și împrejurimi, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu.

”Se fac verificări în perimetrul dintre locul unde s-a produs tragedia- zona străzii Orzului din Sibiu și zona de ieșire din municipiul Sibiu și zona localităților Bungard și Mohu. Eforturile militarilor sunt concentrate continuu pentru îndeplinirea misiunii”, a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Fetița căutată a căzut în apa râului Cibin în data de 23 iunie, în apropiere de strada Orzului.

Potrivit ISU Sibiu, în ciuda mobilizării de amploare, misiunea de căutare a feției este cea mai extinsă de până acum.

Această intervenție este amplă, complexă și de durată. Totodată, menționăm că în ultima perioadă nu am desfășurat astfel de intervenții, ultima misiune de durată cu acest specific a fost o intervenție de căutare timp de trei zile, a unui autoturism căzut în râul Olt”, a declarat Alina Voina, reprezentantul ISU Sibiu.

Pentru gestionarea unor astfel de situații de criză, pompierii militari sibieni fac continuu activități de pregătire.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.