Ruben Albes înainte de meciul cu Voluntari: Nu ne este teamă de ei

Știri de Sibiu, 10.07.2020

Ruben Albes, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt, spune că respectă jucătorii echipei Voluntari, cu care se confruntă sâmbătă, pe Stadionul Municipal Sibiu, însă nu se tem de ei pentru echipa este motivată.

”F.C.Voluntari este cu siguranță o echipă foarte puternică. Se află într-un moment foarte bun, nu au pierdut nici un meci în acest play-out, au o dinamică bună și au numai rezultate pozitive. Îi respectăm pe cei de la F.C.Voluntari, dar nu ne este teamă de ei. Echipa noastră este motivată pentru fiecare meci din Liga 1. Așa este normal. Și noi venim după două rezultate pozitive, în care am dezvoltat o mentalitate puternică atât pe plan individual, cât și ca echipă. Acest lucru este foarte important – ne concentrăm mai mult asupra noastră.”, a declarat Ruben Albes, antrenorul echipei sibiene.

A.F.C.Hermannstadt revine sâmbătă, pe Stadionul Municipal Sibiu, meci contând pentru etapa a IX-a din Play-Out-ul Ligii, I după două deplasări în care a obținut 6 puncte importante, la Iași, cu Poli, și la Ploiești, contra celor de la Chindia.

În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1, gol Ousmanne Viera, FCH fiind egalată pe final printr-un gol marcat de Pașcanu.

Partida cu FC Voluntrai va avea loc sâmbătă, 11 iulie, de la ora 17:30, pe Stadionul Municipal Sibiu, și se va disputa fără spectatori, în condițiile impuse de protocolul sanitar anti COVID-19.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.