Primăria Sibiu acoperă cu 165 de mii de euro salariile echipei de fotbal FC Hermannstadt

Știri de Sibiu, 15.07.2020

Primăria Sibiu acoperă cu aproximativ 160 de mii de euro plata salariilor fotbaliștilor de la FC Hermannstad, printr-un proiect de hotărâre ce va fi supus aprobării Consiliului Local (CL) Sibiu în ședința extraordinară de joi, 16 iulie.

Potrivit primarului Astrid Fodor, ajutorul finaciar suportat din bugetul orașului este acordat echipei de fotbal pentru reducerea impactul negativ generat de pandemia de Covid.

“Luna trecută am alocat fonduri pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile în perioada stării de alertă pentru echipa de baschet CSU Sibiu, iar în această lună voi propune alocarea de fonduri pentru echipa de fotbal a Sibiului – FC Hermannstadt – în valoare de 796.000 de lei, tot pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile în perioada stării de alertă. Așa cum am sprijinit industria ospitalității prin măsuri de reducere a impactului negativ al acestei crize generate de coronavirus, sprijinim și sportul de performanță sibian, în situația dificilă pe care o traversează în contextul restricțiilor. Aceste fonduri se adaugă sumelor consistente ce se vor aloca pentru proiectele depuse prin Agenda sportivă.”, a declarat primarul Astrid Fodor.

Consiliului Local Sibiu se reunește joi, 16 iulie, în ședință extraordinară online pentru o nouă rectificare bugetară, readaptarea agendelor culturale și alocarea de fonduri din bugetul local pentru sprijinirea echipei de fotbal FC Hermannstadt.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.