Actorul Marian Râlea aduce magia poveștilor la Teatrul Gong!

Știri de Sibiu, 30.07.2020

Actorul Marian Râlea readuce bucuria copiilor în curtea interioară a teatrului din Sibiu, anunță Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu.

Spectacolul „ABRACADABRA: magia poveștilor la Sibiu” se joacă vineri, 7 august și sâmbătă, 8 august, de la orele 10:00 și 18:00, în curtea interioară a teatrului, în aer liber, ”cu respectarea normelor de protecție sanitară și distanțare socială”, precizează Gong.

Spectacolul reunește o serie de povești pentru copii de toate vârstele. Cei mici devin eroii cei buni și frumoși ai basmelor cu Făt-Frumos, prințese și prinți, într-o lume fabuloasă ce deschide un nou imaginar în rândul spectatorilor. Exaltant și muzical, spectacolul se constituie ca o provocare ce îi va purta atât pe copii, cât și pe bunici și părinți, în lumea magică a eroilor din mitologia populară românească. Spectacolul are o durată de aproximativ 1h15min, iar orele de joc pot suferi modificări în funcție de condițiile meteo.

Accesul publicului la oricare din reprezentațiile de mai sus se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4. Costul unui bilet este de 14 de lei și asigură accesul pentru o singură persoană, indiferent de vârstă.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.