Arini Fest Cinema: Proiecție în aer liber cu filmele lui Guy Ritchie; Condiții speciale de acces

Știri de Sibiu, 31.07.2020

Cea de-a șaptea ediție a Arini Fest Cinema revine în acest weekend la Sibiu cu un program special dedicat regizorului englez Guy Ritchie. Accesul publicului la proiecțiile de film programate în perioada 31 iulie – 2 august se va face în baza unui triaj epidemiologic, fără scaune, alimente și băuturi alcoolice, ca măsuri preventive la răspândirea infecțiilor cu coronavirus.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, în parcul Sub Arini din Sibiu – zona pârtiei de săniuș, unde se va amenaja un cinema în aer liber, vor exista fluxuri de intrare și ieșire vizibil marcate, iar membrii echipei vor ghida în permanență accesul.

”La intrare se va efectua un triaj observațional și se va verifica temperatura (non-contact). Astfel, persoanele care au temperatura mai mare de 37,3°C sau prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), cât și cele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație. Purtarea măștii și respectarea distanței de minimum 1,5 metri între persoane vor fi obligatorii pe tot parcursul evenimentului. De asemenea, pentru a preveni răspândirea virusului SARS-COV 2, în acest an, organizatorii nu vor pune la dispoziție scaune, pături, bean bags sau alte elemente specifice de decor și nici nu vor exista puncte de vânzare alimente sau băuturi în zona de eveniment, publicul fiind încurajat să vină pregătit de acasă cu cele necesare. Regulile detaliate vor fi afișate în spațiul de eveniment”, transmit organizatorii.

Ediția din acest an a Arini Fest Cinema oferă publicului o incursiune în filmografia regizorului Guy Ritchie.
Înaintea fiecărei proiecții, începând cu ora 20:30, DJ CAMPSAUVAGE îi vor introduce pe spectator în atmosfera de proiecție prin mixarea muzicii din coloanele sonore ale filmelor, cu imagini din filmele care urmează să fie proiectat.

Program Arini Fest Cinema

  • vineri, 31 iulie, ora 21:30
    Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor / Sherlock Holmes: A Game of Shadows (SUA, 2011, 129 min, gen: acțiune/mister) r.Guy Ritchie, cu Robert Downey Jr., Jude Law)
  • sâmbătă, 1 august, ora 21:30
    Agentul de la U.N.C.L.E/The Man from U.N.C.L.E (SUA, 2015, 113 min, gen: acțiune, r. Guy Ritchie, cu Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander)
  • duminică, 2 august, ora 21:30
    RocknRolla (SUA, 2008, 114 min, gen: acțiune, thriller, r. Guy Ritchie, cu Gerald Butler, Tom Wilkinson, Idris Elba)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.