Accident grav între Șura Mică și Ocna cauzat de un șofer de 18 ani (UPDATE)

Știri de Sibiu, 01.08.2020

Traficul pe DJ 106B, între localitățile Sura Mica si Ocna Sibiului, județul Sibiu, a fost blocat total sâmbătă după-amiaza din cauza unui accident cu trei mașini, informează Poliția Sibiu.

Din primele informații, în accident au fost rănite 4 persoane, dintre care una încarcerată.

La locul accidentului au intervenit mai multe ambulanțe și echipa de descarcerare a ISU Sibiu.

UPDATE: Accidentul a fost provocat de un tânăr de 18 ani din Sibiu care a pierdut controlul volanului.

”Se pare că șoferul unui autoturism, în vârstă de 18 ani, în timp ce conducea spre Sibiu, a pătruns pe acostamentul din dreapta, a derapat, a pierdut controlul directiei de deplasare si a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu doua autoturisme conduse regulamentar din sens opus”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Mai multe persoane implicate în accident, toate din Sibiu, au fost transportate la spital, printre care și un copil de 7 ani.

UPDATE: Persoana încarcerată este o femeie care a fost preluată de la locul accidentului ”inconștientă și transportată la spital” de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu.

Alte 4 persoane rănite, cu vârste cuprinse între 7 și 21 de ani, au fost transportate de SMURD la Spitalul Județean și Spitalul Luther, conștiente, ”prezentând diverse traumatisme”, a precizat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Potrivit Poliției, la volanul celor două mașini lovite în timp ce circulau regulamentar se aflau 2 sibieni în vârsta de 32 și 37 de ani.

Stire in actualizare
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. persoanele accidentate, indiferent de vinovatie, au dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0369432278/