Teatrul de Balet Sibiu și-a suspendat spectacolele din cauza Covid

Știri de Sibiu, 03.08.2020

Teatrul de Balet Sibiu a anunțat că suspendă spectacolele dansatorilor programate la începutul lunii august, urmare a ”creșterii alarmante a numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus”, potrivit unui comunicat transmis pe pagina de Facebook a instituției.

”Ca urmare a creșterii alarmante a numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus, Teatrul de Balet Sibiu anunță suspendarea spectacolelor programate în datele de 3, 4 și 5 august. Această decizie a fost luată atât în vederea protejării dansatorilor, cât și a publicului”, a transmis duminică TBS.

În anunț nu se face însă nicio referire la cazurile de Covid apărute deja în rândul artiștilor.

În ultima săptămână, un număr de 4 artiști colaboratori ai Teatrului de Balet Sibiu au fost confirmați pozitiv cu SARS CoV-2, au precizat pentru StirideSibiu autorități medicale. Persoanele depistate pozitiv au fost internate la Spitalul Județean Sibiu.

Până la publicarea informației, reprezentanții TBS nu au putut fi contactați pentru informații suplimentare.

Teatrul de Balet Sibiu este a doua instituție de cultură din Sibiu afectată de infecțiile cu noul coronavirus, după Filarmonica de Stat Sibiu. Doi angajați din zona administrativă au fost depistați pozitiv în cursul lunii iulie.

Stire în actualizare
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste și: Teatrul de Balet Sibiu și-a suspendat spectacolele din cauza Covid […]