ULBS a deschis cea mai mare competiție de granturi universitare; Buget de 1 mil. euro

Știri de Sibiu, 07.08.2020

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu anunță deschiderea celei mai mari competiții interne de granturi universitare din România.Programul ”Granturile de excelență ULBS-HPI” oferă 6 granturi pentru 3 domenii de cercetare în valoare totală de aproximativ 1.000.000 euro.

Programul se adresează cadrelor didactice și cercetătorilor titulari, cu contract de muncă pe perioadă nedeterminat și cu performanțele demonstrate prin capacitatea de a atrage fonduri și prin calitatea de autor al unor publicații științifice de relevanță internalională.

Potrivit regulamentului, se vor acorda 6 granturi de excelență, în funcție de cele 3 domenii largi de cercetare: pentru științele naturii, științe exacte și științele inginerești – 3 granturi; pentru științele sociale – 2 granturi; pentru științele umaniste: 1 grant.

Finanțarea maximă acordată pentru un grant este de 750.000 RON iar bugetul total al competiției este de 4.500.000 lei. Scopul competiției este de susținere a si promovare cercetării științifice

Încadrarea proiectelor pe domenii și arii de cercetare se poate consulta AICI!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.