Util: Se sistează furnizarea apei în cartierul Gușterița

Știri de Sibiu, 09.08.2020

Furnizarea apei potabile în cartierul Gușterița va fi întreruptă marți, 11 august, din cauza lucrărilor de cuplare a noilor rețele de apă potabilă de pe strada Podului din Sibiu.

Apa Canal Sibiu SA anunță că marti, 11.08.2020, între orele 08.00 – 18.00, vor avea loc lucrări de cuplare a noilor rețele de distribuție a apei potabile, PE 315 – PE 110, de pe strada Podului din municipiul Sibiu.

Pe perioada lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei potabile in cartierul Gușterita, cu excepția agenților economici din Zona Industriala Est : SCANDIA, PIM, WIENERBERGER , ZACARIA etc.

Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. În funcție de solicitări, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați, apă de utilizare menajeră prin intermediul unor autospeciale ce vor staționa în zona intersecțiilor străzilor Podului/Oltețului si Podului/Vasile Pârvan.

Lucrările sunt executate de firma Universal Business în cadrul contractului de înlocuire a rețelelor de apa ale străzii Podului, derulat si finanțat de Apă Canal Sibiu SA.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.