Jacob Gibson joacă încă un sezon la CSM Mediaș

Știri de Sibiu, 09.08.2020

Baschetbalistul american Jacob Gibson și-a prelungit contractul și pentru sezonul următor cu echipa de baschet a Mediașului, anunță CSM Mediaș.

„Sunt încântat să revin la CSM Mediaș. Noul sezon va fi unul cu multe provocări, vom juca cu cele mai bune echipe din România. Avem o chimie foarte bună și un staff la fel de bun, așa că ne așteptăm să fim competitivi în fiecare meci.”, a declarat Jacob Gibson.

Gibson a fost contractat de Mediaș în vara anului trecu, de la Ringwood Hawks, echipă din a doua ligă a Australiei. Este un jucător care măsoară 1.95 metri și evoluează pe poziția 2.
În stagiunea precedentă a Ligii Naționale, americanul a înregistrat medii de 13.6 puncte, 3.2 recuperări și 2.2 pase decisive pentru un indice de 14.6 la eficiență. A avut procentaje de 72.5% de la 2 puncte, 41% de la 3 puncte și 95% de la linia aruncărilor de pedeapsă.
Jacob Gibson a avut evoluții solide și în Cupa României, acolo unde a reușit 15.3 puncte, 1.8 recuperări și 3.8 pase decisive pentru un indice de 16 la eficiență.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.