UTIL: Localnicii din Șeica Mică rămân fără gaz, joi

Știri de Sibiu, 11.08.2020

Delgaz Grid anunță sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale, joi, în localitatea Șeica Mică, județul Sibiu, pentru efectuarea de lucrări specifice la reţeaua de distribuţie.

”Pentru efectuarea unor lucrări la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în localitatea Șeica Mică, joi, 13 august, începând cu ora 09.00”, se precizează în comunicatul transmis de companie.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, începând cu ora 15.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.