Focar de Covid în rândul polițiștilor din Sibiu; 3 infectați și 18 în carantina

Știri de Sibiu, 12.08.2020

Trei polițisti din cadrul Inspectoratului Județean de Poliției Sibiu au fost diagnosticați pozitiv cu Covid-19 iar alți 18 au fost plasați în carantină, pana marți, a anunțat Prefectura Sibiu.

”La nivelul I.P.J. Sibiu, trei polițiști sunt diagnosticați pozitiv cu SARS-CoV-2. Ca urmare a anchetelor epidemiologice efectuate de către DSP Sibiu, 18 angajați ai instituției au fost plasați în carantină la domiciliu. Precizăm faptul că, pentru fiecare situație în parte, s-a procedat de urgență la igienizarea și dezinfectarea spațiului de lucru/sediului, precum și a autospecialelor din dotare”, a transmis marți Prefectura Sibiu.

Un politist de la Economic a fost confirmat luni cu coronavirus, iar în urma testărilor au fost descoperite alte 2 cazuri.

La începutul lunii august alți 3 polițiști din cadrul Biroul Poliției Transporturi din Sibiu – punctul de la Aeroportul Sibiu și cel de la Gara Sibiu, au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus iar 8 persoane cu care au intrat în contact direct au fost plasate în carantină.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.