Sibiu Rally Team a câștigat Raliul Iașului

Știri de Sibiu, 06.09.2020

Sibiu Rally Tea a câștigat în weekend locul I la Raliul Iașului, competiție contând pentru etapa a patra a Campionatului National de Raliuri. Prezenți cu o formula redusă, piloții sibieni au reușit să câștige, pentru prima dată în istoria echipei, locul 1 în clasamentul echipelor.

Au concurat la Raliul Iașului Dan Girtofan-Tudor Marza,Danut Budai-Lucian Budai,Lorand Csato-Sandor Csiko.

“Am reușit să câstigăm prima etapa de campionat național de istoria echipei. Este o încununare a eforturilor depuse atât de echipajele care compun echipa, cât și a partenerilor care ne susțin și care ne-au ajutat să obtinem acest rezultat. Le multumesc și sunt mandru de ei. Mai sunt doua etape și lupta pentru primele 3 pozitii in clasamentul general a devenit si mai apriga. Vom merge la Cluj in formula completa si speram la un rezultat la fel de bun”, a transmis Dan Magoș, coordonatorul echipei Sibiului.

Chiar dacă nu au punctat pentru echipă, Razvan Trisnevschi și Manuela Trisnevschi au obținut locul 1 la clasa RC2N.

“Din cauza unui regulament neclar, Răzvan nu a putut puncta pentru echipa, dar doresc să-l felicit pentru rezultat.De asemenea un bravo și lui Cosmin Săliștean care a obținut locul 1 la grupa B din cadrul Rally 2”, a concluzionat Dan Magos.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Csikós Klára says:

    Fiecare om asteapta, ca numele sau sa fie scris corect. Csató Roland si Csikós Sándor