Zeci de expozanți în Dumbrava, la Handmade Creative Buzz

Știri de Sibiu, 10.09.2020

60 de expozanți, din care aproximativ 20 de artizani, participă la ”cea mai așteptată ediție din cele organizate până acum” de Festivalul Handmade Creative Buzz. Evenimentul se organizează în perioada 10-13 septembrie în zona Târgului de țară a Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului.

”Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța timp de 4 zile, în Muzeul în aer liber ASTRA, cu meșteri artizani care te așteaptă cu bijuterii boeme, decorațiuni nonconformiste, bunătăti de casă, picnic la iarbă verde, ateliere de creație, codițe împletite, haine unicat și jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală.Timp de 4 zile relaxante animăm Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului si îl oferim comunității #handmade, prin artă, în cele mai colorate și variate forme ale ei.Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani. Îți pregătim o zonă de relaxare, un colț de mâncare și băuturi locale, demonstrații ale artiștilor și ateliere creative pentru toată familia”, au transmis organizatorii evenimentului.

Festivalul susține doua cauze sociale- Asociația de Poveste și Sus Inima și are că scop popularizarea creativității și talentului românesc, de a facilita accesul la produse unicat de calitate excepțională.

Accesul la eveniment se face pe baza biletului de intrare în Muzeul ASTRA sau abonamentelor, cu respectarea măsurilor de igienă și distanțarea necesară.

Publicului i se recomandă ”purtarea măștii de protecție în toată zona evenimentului”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.