Se sistează gazul pe mai multe străzi din Mediaș

Știri de Sibiu, 14.09.2020

Compania Delgaz Grid sistează miercuri, 16 septembrie, furnizarea distribuţiei de gaze naturale pentru mai multe străzi din Mediaș, pentru cuplarea noilor conducte.

”Pentru execuția lucrărilor de cuplare a unor conducte noi la sistemul de distribuție este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 16 septembrie a.c., între orele 08.00-18.00, pe următoarele străzi din municipiul Mediaș: Vlădeasa, Vidraru, Vaslui, Sibiului, Sebeș; Sadu, Rovinari, Milcov, Lupeni, Lotru, Libertății, Iacob Pisso, Fântânele, Dorobanților, Câmpeni, Cibin, Călugăreni, Calafat, Arieș, Alba-Iulia și Blajului”, precizează Delgaz Grid.

Lucrările de cuplare a conductelor noi la sistemul de distribuţie fac parte dintr-un proiect de investiţii al companiei Delgaz Grid care a vizat înlocuirea a 3,5 km de conducte şi branşamente de gaze naturale, investiție în valoare totală de peste 1,3 milioane de lei.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.