CJ Sibiu: Doar elevii prezenți la cursuri vor primi lapte, corn și mere

Știri de Sibiu, 15.09.2020

Școlarii și preșcolarii din județul Sibiu vor primi de joi, 17 septembrie, lapte, cornuri și fructe, de produse urmând să beneficieze doar copiii prezenți la cursuri. Contractele de furnizare a produselor, în valoare totală de peste 7,7 milioane lei, au fost semnate cu firme și asocieri de firme din județele Timiș, Hunedoara și Târgu Jiu.

Consiliul Județean Sibiu a anunțat marți semnarea contractelor cu firmele care vor distribui elevilor și preșcolarilor din județul Sibiu produse de panificație – produse lactate și fructe, în cursul anului școlar 2020 – 2021.

”Elevii din clasele 0-VIII și preșcolarii din grădinițele cu program normal (4 ore) vor primi începând de joi, 17 septembrie 2020, aceste produse, după cum urmează: Produse lactate: luni, marți, miercuri, câte două zile lapte UHT, 200 gr și o zi iaurt, 125 gr; Produse de panificație, zilnic; luni, marți, miercuri – corn sau baton, 80 gr, iar joi și vineri – biscuiți sau covrigi, 80 gr și Fructe: joi și vineri – mere, 100 gr”, transmite CJ Sibiu.

Potrivit CJ Sibiu, de produse ”vor beneficia doar elevii și preșcolarii prezenți la cursuri, în școală sau grădiniță, produsele fiind livrate până maximum la ora 10.30”.

Contractele au fost atribuite pe loturi, în valoare totală de peste 7,7 milioane lei.

Lotul 1 – produse lactate, contract încheiat cu operatorul SIMULTAN SRL din Orțișoara, județul Timiș – valoare 3.549.084 lei fără TVA, , contract încheiat cu operatorul SIMULTAN SRL din Orțișoara, județul Timiș

Lotul 2 – mere, în valoare de 1.360.482,20 lei fără TVA, contrat încheiat cu firma PRIORITAR IMPEX SRL din Călan, din județul Hunedoara
Lotul 3 – pentru lotul – produse de panificație, în valoare de 2.883.630,75 lei fără TVA, contract încheiat cu Asocierea ISIS PAN SRL (Craiova), GTPD SRL (Târgu Jiu) și cu BISCOTTO SRL (comuna Sânmihaiu, județul Timiș)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.