Echipa de baschet a Sibiului debutează în noul sezon sub sloganul ”eusuntCSU”

Știri de Sibiu, 15.09.2020

Ne pregătim să demonstrăm întregii suflări sportive din țară că suntem mai uniți ca oricând și continuăm ca o adevărată familie, sub sloganul #eusuntCSU, a anunțat echipa de baschet a Sibiului în deschiderea noului sezon competițional.

Campania de promovare a noului sezon baschetbalistic va fi centrată pe ideea că CSU este o familie, provocând suporterii, partenerii, sportivii sau personalități din lumea sportului să alăture demersului de a rămâne conectați.

”Pregătim o mulțime de surprize pentru toți ce-i care își spun că sunt CSU. Anul acesta ne vom implica și mai mult în ceea ce privește fidelizarea suporterilor noștri și, chiar dacă, în prima parte, este posibil să nu îi avem pe suporteri alături de noi, în săli, la meciurile oficiale, vom insista mult pe păstrarea legăturii cu ei. O adevărată familie va găsi mereu calea de a fi împreună și, respectând toate normele de distanțare, vom gândi evenimente la care putem să ne întâlnim cu cei care iubesc atât de mult echipa”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

CSU Sibiu a transmis că din aceasta săptămâna vor fi cunoscuți ”toți cei care gândesc și simt că sunt parte a familiei galben albastre”.

”Până vom reuși să ne întâlnim cu toții, vă provocăm să ne spuneți, câți dintre voi sunteți #CSU și ce reprezintă pentru voi familia galben-albastre?”, a mai treansmis CSU Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.