Alegatorii de la secția de votare 9 din Sibiu, mutați la secția 15, la Școala 23

Știri de Sibiu, 16.09.2020

O parte dintre alegătorii arondați pe listele secției de votare nr. 9 din Sibiu vor fi mutați pe listele secției nr. 15, amenajată la Școala gimnazială nr.23, potrivit modificărilor anunțate de Primăria Sibiu în delimitarea secțiilor de votare din cartierul Terezian și respectiv Țiglari.

Decizia a fost luată pentru echilibrarea numărului de alegători care votează în două dintre secții, ”în vederea eficientizării procesului de votare”.

”Delimitarea secției nr. 9 și a secției nr. 15, din cartierul Terezian și respectiv Țiglari, a fost modificată. La secția de votare nr. 9 amenajată în incinta Liceului Tehnologic Construcții și Arhitectură „Carol I”, de pe strada Pedagogilor nr.7 se depășea numărul de maxim de 2.000 de alegători care pot fi arondați unei secții și, astfel, cetățenii care locuiesc pe următoarele străzi au fost mutați de la această secție la secția nr. 15, amenajată la Școala gimnazială nr.23, de pe strada Oslo nr.2A: Mozaicului, Cuprului, Granitului, Varului, Cuarțului și Coralului. Prin urmare, un număr de 236 sibieni de pe străzile enumerate, care până acum au votat la Secția nr.9, își vor exercita dreptul de vot la alegerile locale din acest an la Secția de votare nr.15”, a anunțat Primaria Sibiu.

La nivelul municipiului Sibiu sunt organizate 106 secții de votare.

Pentru a verifica secția la care sunteți arondat, trebuie consultați tabelul: https://www.sibiu.ro/ro2/pdf/2020/Dispozitia_nr.1497_14_09_2020.pdf.

Sibienii care nu utilizează mijloacele electronice, pot consulta delimitarea secțiilor la Centrul de Informații pentru Cetățeni din sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare sau afișele care vor fi amplasate la intrarea în secțiile de votare.

Mai multe informații despre organizarea alegerilor locale din data de 27 septembrie puteți găsi pe site-ul Primăriei Sibiu, www.sibiu.ro, la secțiunea ALEGERI 2020: https://www.sibiu.ro/index.php/alegeri.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.