(P) În viziunea echipei #CatalinStanciu reconversia siturilor industriale este necesară

Știri de Sibiu, 17.09.2020

Reconversia și dezvoltarea sitului industrial Platforma Independența este un proiect major cu care venim în fața sibienilor. În viziunea nostră, Primăria Municipiului Sibiu trebuie să mai și investească în achiziția unor suprafețe cu potențial de dezvoltare urbană în interesul cetățenilor, nu doar să înstrăineze ceea ce deține în patrimoniu. În acest sens ne propunem achiziționarea întregii suprafețe a platformei industriale Independența, care va intra în patrimoniul primăriei, și implementarea în această locație a unui proiect integrat, cu următoarele componente: incubator de afaceri, parcare supraterană (amenajată în clădirea fostei unități de producție unelte pneumatice, clădire dotată cu lift industrial), parcare pentru autocare, muzeu al industriei sibiene, pavilion pentru evenimente culturale, zonă HoReCa și spații verzi.

Astfel de proiecte sunt vitale pentru dezvoltarea urbană a municipiului Sibiu, exact așa cum sunt și dezbaterile constructive asupra proiectelor propuse pentru Sibiu.

”Pentru noi campania electorală reprezintă o competiție de proiecte propuse de candidați, în vederea îmbunătățirii calității vieții sibienilor, dar și în vederea dezvoltării urbane a municipiului Sibiu și a viitoarei zone metropolitane. În acest sens reiterez invitația la dezbatere față în față între toți candidații pentru funcția de primar al municipiului Sibiu, dezbatere ce poate fi găzduită și moderată exemplar de Universitatea <<Lucian Blaga>> din Sibiu.”, explică Cătălin Stanciu, candidatul PSD Sibiu pentru funcția de primar al municipiului Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. N-ar fi rau daca in patrimoniul primariei ar reveni acel drum de pe str. Ocnei care trece prin mijlocul fabricii Independenta si duce peste podul de piatra de pe Cibin spre str. Gladiolelor.