Șantierul de pe ”Municipal” restricționează traficul în zonă

Știri de Sibiu, 18.09.2020

Comisia de Circulație a Primăriei Sibiu a dispus restricționarea traficului pe străzile din zona Stadionului Municipal, începând de vineri, pentru facilitarea lucrărilor de modernizare la noua tribuna oficială.

”Având în vedere că această tribună este amplasată înspre strada Octavian Goga, șantierul se va concentra în această zonă și va necesita ocuparea unei benzi de circulație, pentru amplasarea și manipularea utilajelor”, informează Primăria Sibiu.

Drept urmare, pentru desfășurarea în bune condiții a lucrărilor și pentru siguranța în trafic, la solicitarea constructorului, Comisia de Circulație a aprobat ca pe tronsonul cuprins între strada Nicolaus Olahus și strada Dimitrie Anghel, circulația pe str. O. Goga să se desfășoare doar pe o bandă de circulație și pe un singur sens – dinspre strada Școala de Înot, asigurându-se spațiu suficient pentru circulația autobuzelor. De asemenea, pe acest tronson, locurile de parcare vor fi desființate

În sensul giratoriu de la intersecția străzilor Nicolae Olahus și Octavian Goga se vor păstra 2 benzi astfel încât banda 1 să fie destinată accesului dinspre strada Școala de Înot spre strada Octavian Goga, iar banda 2 să fie destinată accesului spre strada Nicolae Olahus, a mai stabilit Comisia de Circulație.

Pentru evitarea aglomerației, șoferii sunt rugați să aleagă rutele ocolitoare pentru deplasare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.