Daniela Cîmpean rămâne la conducerea CJ Sibiu

Știri de Sibiu, 27.09.2020

Daniela Cîmpean, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu, a câștigat alegerile locale de duminică și va rămâne la conducerea administrației județene sibiene, a transmis Raluca Turcan pe Facebook.

”Sibienii au spus ce vor! Iar ceea ce vor este ca Daniela Cîmpean să rămână în fruntea Consiliului Județean Sibiu. Este un rezultat previzibil, construit nu în două luni de campanie, ci în patru ani de muncă serioasă.
Concret, este un rezultat care, în cifre, ne demonstrează o creștere semnificativă față de acum patru ani, justificată de fiecare proiect dus la bun sfârșit, de fiecare moment petrecut între oameni, de fiecare lucru bun făcut de Daniela Cîmpean și echipa PNL pentru comunitate”, a declarat președinta PNL Sibiu.

Este primul mandat de președinte al CJ Sibiu pe care Cîmpean îl obține prin vot direct al populației.

Turcan le-a mulțumit sibienilor pentru votul acordat.

”Le mulțumesc sibienilor pentru hotărârea cu care au spus că o administrație care funcționează trebuie susținută. Sibienii și Sibiul înseamnă totul pentru noi, iar astăzi am văzut din nou cât de mult însemnăm și noi pentru ei! Mulțumim Sibiu!”, a mai transmis Turcan.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Daniela Cîmpean rămâne la conducerea CJ Sibiu […]