Adrian Bibu: Am transmis felicitări doamnei Fodor; Îmi place să cred că a înțeles ce schimbări trebuie să facă

Știri de Sibiu, 28.09.2020

Adrian Bibu, candidatul PNL la Primăria Sibiu despre care liberalii spun că a atras la alegerile locale ”cel mai bun scor al PNL din ultimii 20 de ani”, a felicitat-o pe Astrid Fodor, primarul în funcție reconfirmat la vor pentru un nou mandat pe listele FDGR. Într-o postare pe Facebook, Bibu și-a exprimat speranța că primarul real al Sibiului a înteles ”ce schimbări trebuie să facă pentru a deveni mai bun”.

”Sibiul are începând de astăzi un nou primar! Unul care, chiar dacă poartă același nume, îmi place să cred că a înțeles, privind rezultatele din Consiliul Local, ce schimbări trebuie să facă pentru a deveni mai bun.
Aceasta este, prieteni, contribuția noastră la următorii patru ani: un primar mai bun decât până acum! Votul pentru Consiliul Local ne dă forța de a veghea ca toate cele de mai sus să se întâmple”, a transmis Bibu pe Facebook.

El le-a mulțumit celor care au crezut în el și l-a felicitat pe primarul ales.

”Am transmis felicitări doamnei Astrid Fodor și o asigur de hotărârea noastră sinceră de a susține proiectele care aduc dezvoltare Sibiului”, a mai spus Bibu pe Facebook.

Potrivit președintei PNL Sibiu, Raluca Turcan, la finalul numărătorii paralele a voturilor, Adrian Bibu a obținut ”cel mai bun scor electoral al PNL Sibiu la alegerile locale din ultimii 20 de ani”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Adrian Bibu: Am transmis felicitări doamnei Fodor; Îmi place să cred că a înțeles ce schimbăr… […]