Președintele USR Sibiu: Am început să spargem din monopolul vechilor partide în multe locuri din județ

Știri de Sibiu, 28.09.2020

Alianța USR PLUS a început să spargă din monopolul vechilor partide în multe locuri din județ iar viitorii consilieri vor fi ”altfel”, spune Adrian Echert, președintele USR Sibiu.

”De astăzi, USR PLUS a făcut primul pas în administrația locală și am început să spargem din monopolul vechilor partide în multe locuri din județ. Am reușit asta datorită încrederii voastre și, de acolo, din miezul administrației locale, ne vom axa pe proiectele de dezvoltare a fiecărei comunități, pe transparență și pe rezolvarea problemelor cetățenilor. Vom avea consilieri altfel de cum au fost până acum și vom demonstra asta.
Îi felicit pe această cale și pe toți cei care au câștigat la aceste alegeri și sper ca fiecare proiect propus și implementat să fie pentru cetățeni și un județ european pe bune”, a declarat Echert în comunicatul postat pe Facebook.

El le-a adresat mulțumiri celor care au votat Alianța și care s-au implicat în campanie.

USR PLUS a devenit a treia forță politică în Consiliul Local Sibiu – cu 14.24%, și a treia la nivelul Consiliului Județean (CJ) Sibiu – cu 11,68%, după PNL( 44,43% CJ și 36,13% CL) și FDGR (20,65% în CJ, 30,66% în CL), potrivit numărătorii paralele realizată de partid.

USR a obținut duminică și primul mandat de primar în județul Sibiu, la Micăsasa.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.