Accident în lanț pe Semaforului cauzat de un șofer băut care a încercat să fugă

Știri de Sibiu, 14.10.2020

O persoană a fost rănită miercuri după-amiaza în urma unui accident în lanț produs pe strada Semaforului din Sibiu în care au fost implicate 4 mașini, transmite Poliția Sibiu.

Șoferul care a cauzat evenimentul, un sibian în vârsta de 40 de ani, aflat sub influența alcoolului, a fost prins de polițiști la scurt timp după ce a încercat să fugă.

Traficul în zona accidentului a fost îngreunat.

”S-a produs o coliziune față – spate în care sunt implicate 3 turisme și o autoutilitara. Soferul care ar fi produs evenimentul a abandonat autoturismul și a parasit locul producerii fara incuviintarea politistilor.
La scurt timp dupa producerea accidentului, politiștii de ordine publica l-au identificat pe soferul în cauza, un sibian in varsta de 46 de ani, iar in urma testarii sale alcoolscopice a rezultat o concentratie de 1,11 mg/l alcool pur in aerul expirat”, a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Între timp, Ambulanța a acordat îngrijiri medicale unui șoferi de faxi care a fost transportat la spital cu leziuni la nivelul coloanei.

Potrivit IPJ Sibiu, în cauză se fac demersurile premergătoare ”efectuarii de cercetări penale privind savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducere sub influenta alcoolului, respectiv parasirea locului producerii accidentului fara încuviintarea politistilor”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.