Un bărbat internat cu Covid la Sibiu s-a aruncat de la etajul I al Spitalului TBC; Pacientul a murit câteva ore mai târziu, la Urgență

Știri de Sibiu, 16.10.2020

Un bărbat în vârstă de 73 , pacient al Spitalului de Pneumoftifiologie din Sibiu, internat în cadrul secției amenajate pentru pacienții Covid, a murit după ce joi noapte spre vineri s-a aruncat de la etajul I spitalului. Pacientul care sa vrut să își pună capăt zilelor aruncându-se de la etaj a murit în cursul zilei, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu, transmite Prefectura Sibiu

”În jurul orei 02:00, un bărbat în vârsta de 73 de ani, confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2, internat în cadrul unei unități sanitare din Sibiu, s-a aruncat pe fereastra salonului situat la etajul I. Acesta a fost internat de urgență pe secția ATI, în stare foarte gravă. În cursul zilei de astăzi, bărbatul a decedat”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvant al Prefecturii Sibiu.

În cauză Poliția Municipiului Sibiu face cercetări după ce s-a sesizat din oficiu.

”S-a deschis o anchetă penală care vizează stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul în cauză”, mai precizează Prefectura Sibiu.

Este al doilea pacient confirmat pozitiv cu SARS CoV-2 care și-a luat viața în spitalele din județul Sibiu.

În luna mai, au alt bărbat în vârstă de 76 de ani, pacient al Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic Județean Sibiu, a fost găsit spânzurat în toaleta spitalului. Pacientul care a recurs la gestul disperat, originar din județul Mehedinți, a fost găsit de personalul medical.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.