Teatrul de Balet Sibiu anunță măsuri speciale pentru continuării activității artistice

Știri de Sibiu, 20.10.2020

Teatrul de Balet Sibiu a decis să aplice un set de măsuri speciale pentru continuării activității artistice, în contextul contunuării apariției de cazuri Covd-19, spectacolele urmând să se desfășoare fără pauze și la o capacitate de doar 30% din numărul total al locurilor din sală.

”Având în vedere că ne aflăm în pragul celui de-al doilea val de îmbolnăviri de COVID19, Teatrul de Balet Sibiu a decis continuarea activității artistice în condiții de maximă siguranță atât pentru public, cât și pentru personalul artistic și auxiliar”, a transmis marți Teatrul de Balet Sibiu.

Drep urmare, spectacolele se vor desfășura cu ocuparea a doar 30% din numărul total de locuri; se vor desfășura fără pauză; este încurajată achiziționare online a biletelor pentru a se evita formarea cozilor la intrare;, se va asigura un număr suficient de dozatoare cu dezinfectant; se va asigura respectarea măsurilor de distanțare fizică în conformitate cu normele impuse de autorități; se vor plasa la loc vizibil anunţuri scrise privind regulile de distanţare fizică: se va realiza triajul observaţional la intrarea în sala de spectacol: nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,3 °C. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spaţiul destinat.

De asemenea, accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării corecte a măștii pe toată durata spectacolului și se va comunica publicului că materialele informative nu sunt transmisibile.

”Considerăm că doar respectând cu deplină responsabilitate aceste măsuri atât noi, organizatorii, cât și publicul participant vom reuși să ne bucurăm de actul cultural în condiții de siguranță”, a transmis Teatrul de Balet Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.