Călin Bucur și Levente Csegzy, îmreună cu Sibiu Racing Team, la Raliul Bacăului

Știri de Sibiu, 23.10.2020

Călin Bucur ia startul, sâmbătă, la Raliul Bacăului, alături de Csegzy Levente, și vor încerca să ajute Sibiu Racing Team să obțină titlul de vicecampioni în 2020, în clasamentul echipelor.

După un an în care si-a concentrat toate energiile pe organziarea impecabilă a Raliului Sibiului, alături de bunii săi prieteni, și după ce Raliul de casă s-a încheiat prematur pentru echipajul său, Călin Bucur revine în CNRB, cu Mitsubishi Lancer EVO 6,5 TME, în încercarea de a puncta cât mai bine la clasa 11.

”Într-un an marcat de incertitudini, suntem la un pas de titlul de vicecampioni cu echipa și mă bucur nespus că voi lua startul la Raliul Bacăului, alături de Csegzy Levente. 2020 nu a fost așa cum mi-aș fi dorit, din prisma participărilor la etapele CNRB, dar sunt încântat să pot merge la Bacău în speranța că pot să ajut echipa pentru a veni la Sibiu cu titlul de vicecampioni. Ne dorim nespus de mult acest lucru, pentru noi, pentru cei care ne-au sprijinit în acest an extrem de dificil și cred că Sibiul merită această clasare”, a spus Călin Bucur, înaintea Raliului Bacăului.

Raliul Bacăului, etapa a 6-a a CNRB debutează în 24 octombrie, în prezența a 50 de echipaje, din întreaga țară.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.