Bărbat dispărut de la Urgența Spitalului Județean Sibiu, căutat de polițiști

Știri de Sibiu, 27.10.2020

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Apoldu de Sus, județul Sibiu, transportat luni la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu, este căutat de poliție după ce a fugit din spital.

Familia bărbatului dus de urgență la spital a cerut ajutorul Poliției și al populației pentru a-i da de urmă.

”Polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie din Apoldu de Sus cu privire la dispariția fratelui ei, PÎNCOTAN IOAN, în vârstă de 46 de ani. Bărbatul ar fi părăsit Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu ieri, 26 octombrie, în jurul orei 16:50, fără acordului personalului medical, fără a reveni la domiciliu. Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest bărbat sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție”, transmite IPJ Sibiu.

El a fost dus la Urgență urmare a unor tulburări comportamentale care u necesitat ajutorul medicilor.

La data disparitiei, bărbatul purta tricou verde, pantaloni sport bleumarin, încălțăminte sport maro și o geacă maro. Are 170 cm inaltime, greutate 70kg, păr de culoare castaniu, tuns scurt, calviție parțială, ochi albaștri.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu efectuează ample verificări în vederea depistării bărbatului”, transmite IPJ Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.