Fodor: Le mulțumesc celor care au fost alături de mine; ne putem apuca de treabă

Știri de Sibiu, 29.10.2020

Primarul orașului Sibiu, Astrid Fodor, s-a declarat încântată de decizia Tribunalului Sibiu de validare a mandatului primit în urma alegerilor locale din 27 septembrie, punând astfel capăt incertitudinii, și le-a transmis mulțumiri celor care au susținut-o.

Mă bucur că această situație de incertitudine a luat sfârșit și că s-a făcut dreptate. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și m-au susținut în această perioadă pe care am depășit-o împreună. Acum am ocazia să îmi continui munca, să realizez proiectele pe care le-am promis pentru acest mandat”, a declarat primarul Sibiului.

După decizia de validare a mandatului primarului și constituirea Consiliului Local Sibiu, noua structură de conducere a Primăriei Sibiu se va putea apuca de treabă.

”După ce se constituie Consiliul Local și vom depune cu toții jurământul, ne putem apuca de treabă, pentru că asta așteaptă sibienii de la noi”, a mai adăugat primarul Astrid Fodor.

Data constituirii CL Sibiu va fi stabilită prin ordin al prefectului județului Sibiu.

Tribunalul Sibiu a decis în 27 octombrie validarea mandatului primarului Sibiului, Astrid Fodor.

Judecătorii Tribunalului Sibiu, reuniți în Cameră de Consiliu, au admis apelul formulat de Astrid Fodor împotriva deciziei de invalidare emisă de Judecătoria Sibiu pe motiv de incompatibilitate.

Decizia Tribunalului Sibiu este definitivă.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.