Albes: Nu vorbim despre o revanșă în meciul cu Craiova; Trebuie să fim noi

Știri de Sibiu, 30.10.2020

Fotbaliștii sibieni trebuie să își schimbe imaginea după înfrângerea suferită cu FCSB (5-0), însă partida de sâmbătă cu Universitatea Craiova, liderul clasamentului în acest moment, nu trebuie abordată ca o revanșă, spune Ruben Albes, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt.

FC Hermannstadt trebuie să își arata nivelul în meciul cu Craiova, care se anunță ”unul greu”, a mai spus Albes.

”Trebuie sa ne schimbam imaginea lăsată în meciul cu F.C.S.B. și să îmbunătățim lucrurile pe care nu le-am făcut bine. Cred că echipa are un spirit puternic. Este clar că sunt zile în care nu poți arata nivelul real pe care îl ai. În fotbal apar astfel de zile in care lucrurile merg prost. Meciul cu F.C.S.B. a fost unul foarte trist pentru noi, dar sunt sigur că săptămâna aceasta situația va fi diferită. Nu vorbim despre o revanșă în meciul cu Craiova. Trebuie să fim noi, să ne arătăm nivelul, să jucăm fotbalul nostru. Aceasta este atitudinea pe care trebuie să o avem. Cristano Bergodi a creat un stil de joc. S-a adaptat mult la talentul pe care îl au fotbaliștii săi și prin asta a fost foarte aproape de a câștiga campionatul în sezonul trecut. Prin urmare, cred că este de admirat tot ceea ce a făcut. Craiova este o echipă grozavă, care joacă fotbal la un nivel foarte înalt, un fotbal ofensiv cu multă mobilitate și jucători decisivi. De aceea sunt lideri. Prin urmare, sunt sigur că meciul va fi unul greu, dar vom avea opțiunile noastre și le vom pune multe probleme in joc.”, a declarat Ruben Albes, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt

Echipa Sibiului nu se va putea baza pe Claudiu Belu Iordache și Goran Karanovici, care sunt incerți, fiind nerefăcuți după accidentări mai vechi. La fel și în cazul olandezului Stanley Elbers, care este accidentat grav la genunchi.

A.F.C.Hermannstadt întâlnește pe teren propriu, la Mediaș, echipa Universitatea Craiova, sâmbătă, 31 octombrie, de ora 21:45, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș. Meciul contând pentru etapa a IX-a din Liga 1 se va disputa fără spectatori.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.