Spitalul Județean Sibiu va avea conducere militară; Trei militari detașați de MApN la Sibiu (UPDATE)

Știri de Sibiu, 20.11.2020

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu va fi condus de lt. col. Constantin Vlase, medic infecţionist, cel care a fost director medical al Spitalului Militar de Urgenţă din Galaţi, au precizat vineri, pentru Agerpres, surse oficiale, preluat de G4media.

Constantin Vlase va fi director general al spitalului sibian, după ce medicul Liliana Coldea a demisionat din funcţia de manager.

Consiliul Județean Sibiu, în subordinea căruia se află Spitalul Județean Sibiu, nu a anunțat nici vineri cine preia interimatul spitalului, după demisia Lilianei Coldea.

Citește și: Cu a doua stație de oxigen pornită la Spitalul Județean, creșterea numărului de paturi ATI întârzie

Este a doua conducere militara numită in Sibiu, după instituirea carantinei.

De miercuri, Direcţia de Sănătate Publică Sibiu este condusă col. dr. Daniel Chelcea, fost director medical al Spitalului Militar de Urgenţă din Sibiu, după ce fostul manager, Gabriel Budescu, a demisionat din funcție.

Sibiul și localitățile învecinate sunt in carantină din cauza numărului mare de infectări cu Covid, până la finalul lunii.

Rata infectării cu noul coronavirus în județul Sibiu a coborât la de 8,90 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile, a anunțat vineri Direcția de Sănătatea Publică Sibiu, în scădere față de 9,06 cazuri cât a anunțat joi Grupul de Comunicare Strategică.

UPDATE: Ministerul Apărării a delegat la Spitalul Județean Sibiu 3 militari care se vor ocupa de conducerea spitalului, au precizat pentru StirideSibiu surse medicale.

Lt. col. Constantin Vlase va face echipă cu alți doi lt.col, un barbat și o femeie, care vor ocupa funcții de conducere pe durata detașării la Spitalul Județean Sibiu.

Citește și: A fost anunțată oficial conducerea militară de la Spitalul Județean Sibiu(VIDEO)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Răspunsuri

  1. Newman says:

    In sfarsit a fost luata decizia corecta.O sa aiba un soc acest manager militar cand ajunge la SJ Sibiu.

  2. […] Citește și : Spitalul Județean Sibiu va avea conducere militară; Trei militari detașați de MApN la Sibiu (UPD… […]