Albes: A fost o săptămână plină cu vești proaste, dar vom încerca să schimbăm asta în weekend

Știri de Sibiu, 21.11.2020

Cu lotul decimat de jucători accidentați și cazuri de Covid, FC Hermannstadt se află duminică în fața unui nou test dificil pe teren propriu, cu Astra Giurgiu. A fost o săptămână plină cu vești proaste, dar vom încerca să schimbăm asta în acest weekend, a declarat antrenorul Ruben Albes înainte de confruntarea cu Astra.

”Va fi cu siguranță un meci foarte greu. Astra Giurgiu este o echipă cu fotbaliști buni. Datorită nivelului ridicat de joc de care dispun aceștia, foarte probabil nimeni nu s-ar fi gândit că vor fi acum pe ultimul loc. (…) De asemenea, au schimbat antrenorul, ceea ce implică o revoluție la nivel emoțional. Noi știm bine ce fel de echipă este Astra Giurgiu. Prin urmare, vom încerca prin toate mijloacele de care dispunem să obținem victoria pe teren propriu, chiar dacă avem de înfruntat o situație dificilă. Este clar că este greu să nu te poți baza pe toți fotbaliștii din lot. Avem cazuri de COVID-19, accidentări și un lot care are un nivel mai mic decât cel cu toți fotbaliștii noștri dacă ar fi disponibili. Dar trebuie să mergem înainte și să nu căutăm scuze. A fost o săptămână plină cu vești proaste, dar vom încerca să schimbăm asta în acest weekend contra celor de la Astra Giurgiu.”, a declarat Ruben Albes.

Pentru meciul de duminică, Ruben Albes nu se va putea baza pe mijlocașul lateral olandez Stanley Elbers și pe fundașii Paul Oșan și Luca Florică, toți trei accidentați iar trei dintre fotbaliștii au fost confirmați pozitiv cu coronavirus. Pentru a completa lotul, atacantul Adrian Șter și portarii Rareș Agârbiceanu & Valentin Mărgărit au fost convocați de la echipa a doua a clubului.

FCH se situează pe locul 12, cu 11 puncte obținute, în timp ce oaspeții sunt pe locul 16, ultimul în clasamentul Ligii I, cu 5 puncte obținute în primele zece etape

Partida dintre FC Hermannstadt și Astra Giurgiu, contand pentru etapa a XI-a din Liga I, va avea loc duminică, 22 noiembrie, ora 17, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș.

Meciul se va disputa fără spectatori în tribune, în conformitate cu normele sanitare pentru combaterea pandemiei COVID-19.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.