Spitalul Județean Sibiu caută medici pentru Laboratorul de Cercetare CVASIC

Știri de Sibiu, 11.01.2021

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a scos la concurs un număr de 5 posturi de medic cu specialități diferite ce ar urma să ocupe posturile vacante de la Laboratorul de Cercetare Invaziva și Non Invaziva în Domeniul Patologiei Cardiace si Vasculare, în cadrul Centrului de Cercetare CVASIC.

Potrivit anunțului de angajare publicat pe site-ul spitalului la începutul lunii ianuarie, termenul limită de depunere a dosarelor este data de 25 ianuarie, data și orele concursurilor urmând să fie anunțate odată cu publicarea listei candidaților admiși.

Pentru fiecare post în parte sunt incluse condiții speciale, un dintre ele fiind vechimea în activitate, care variază în funcție de postul scos la concurs, între 9 și 2 ani.

Potrivit anunțului de angajare afișat pe site-ul oficial al spitalului, sunt vacante:
1 post de cercetător științific gradul I – medic primar confirmat în specialitatea medicină internă
1 post de cercetător științific gradul II – medic primar confirmat în specialitatea radiologie – imagistică medicală cu competență RMN
1 post cercetător stiințific gradul III – medic primar confirmat în specialitatea cardiologie
1 post cercetător stiințific – medic primar în specialitatea cardiologie cu competențe în cardiologie intervențională
1 post cercetător științific – medic rezident anul V confirmat în specialitatea cardiologie

Drept urmare, Spitalul Clinic Județean Sibiu angajează 5 medici care să lucreze în cadrul “Centrul de cercetare invazivă și non-invazivă în domeniul patologiei cardiace și vasculare la adult” (CVASIC), realizat cu fonduri europene și trecut recent în subordinea spitalului după 5 ani de activitate independentă.

Anunțul de angajare vine după doar cateva luni când fost conducere asigurată de dr. Liliana Coldea pregătise desființarea Laboratorului de Angiografie coronariană pe motiv că aparatul din dotarea acestuia a fost casat.

Scandal Angiograf: Coldea invocă aparatură casată de mai mulți ani chiar dacă Laboratorul de la Spitalul Județean are 5 angajați; Miza din spatele desființării!

Din luna noiembrie, SCJU Sibiu, cel mai mare spital Covid din județ, se află sub conducere militara, manager interimar fiind desemnat de MApN col. Constantin Valse.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.